Bibelskola startar i höst

Bibelskolan Dela är en ny och stor satsning i höst i samverkan med Region Mitt och Sjöviks folkhögskola. Det blir en mångkulturell kurs torsdagar och fredagar i Betlehemskyrkan med Bodil Eriksson som kursansvarig. Start 5 september.

Det är många församlingar i vår region som har vuxit tack vare människor som kommit hit från andra länder. Många, både gamla och nya svenskar, har en evangelistgåva och längtan att dela tron vidare och se församlingarna fortsätta växa. Vi vill därför tillsammans forma en bibelskola med fokus att rusta till just detta.

För att kunna finansiera denna satsning har Region Mitt dragit igång en insamling med målet 141 000 kr vilket nu är nått. Gåvor för en fortsatt satsning våren 2020 kan sättas in på Betlehemskyrkans konto:
Plusgiro 131188-5
Swish 123 006 15 49
Märk: Bibelskolan DELA

Ansök senast 20 juni. Läs mer på Sjöviks folkhögskolas hemsida!