Trygghetsläge – uppdatering 4/4 (persiska)
Publicerat 5 april, 2020
Observera
Denna text publicerades första gången den 5 april, 2020. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.
گروه مشاوره کلیسای بیت لهم در روز عید تصمیم گرفته است که خدمات عبادت در حالت امنی قرار داشته باشد.از اینرو در روز یکشنبه ۵ آپریل و روز عید پاک ۱۲ آپریل برگزار می شود. ما فکر می کنیم مهم است که کلیسا در مهمترین عیدهای سال باز باشد اما با این وجود ، هیچ اشتراکی عبادتی در عید پاک با کلیسای EFS و کلیسای الیم وجود نخواهد داشت. امیدواریم راهپیمایی بزرگ در روز جمعه صلیب، ۱۰ آپریل ساعت ۹ صبح با گردهمایی مسیحیان در مرکز شهر سوندسوال (توریت) انجام شود. پس از پیاده روی ، کلیسا برای عبادت و مراسم پرستشی باز است.
گروه مشاوره حداقل هفته ای یک بار جلسات ویدئویی دارد و بطور مداوم در مورد بخشنامه های سازمان بهداشت عمومی و دولت برسی می کند. این گروه از دفتر هیئت مدیره و کارمندان تشکیل شده است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه بیت بهم مراجعه کنید و در باره تغییرات در برنامه ها بخوانید.
ما می خواهیم کلیسای بیت لحم یک مکان امن برای سخت ترین زمان باشد!