Glad och trygg påsk!

I år är det påsk på ett sätt som ingen av oss varit med om tidigare. Alla kan inte komma till kyrkan men vi ger dig nu möjlighet att vara med via webben. På sidan Andakter visas inspelade andakter med vår pastor Bodil Eriksson.

För dig som är under 70 år och fullt frisk genomförs korsvandring på långfredagens morgon kl 9 tillsammans med deltagare från andra kyrkor i Sundsvall. Vandringen startar på torget och har fått tillstånd av polisen. Efteråt är Betlehemskyrkan öppen för bön och enskild andakt.

På påskdagen firas gudstjänst i trygghetsläge kl 11 med predikan av Mats Johansson. Gudstjänsten på palmsöndagen samlade ca 40 personer inklusive medverkande så vi räknar med att inte behöva stänga dörren för någon med tanke på förbudet att samla fler än 50.

Mitt i allt detta vill vi önska dig en god och trygg påsk!