Vi söker volontärer för flyktingstöd

Varje dag anländer ukrainska flyktingar till Sverige. Majoriteten av dem är kvinnor och barn. Några har redan hittat till Betlehemskyrkans språkgrupper. Vi söker nu fler volontärer till en växande verksamhet, i första hand frivilliga som kan sysselsätta barnen medan kvinnorna lär sig svenska. Det handlar om ett par timmar dagtid (eller mer om du vill och kan).

Vi vet ännu inte vilka dagar och tider som behoven kommer att vara störst, men vill få kontakt med dig som känner att det här kan vara din uppgift för medmänniskor som tvingats lämna allt. Hör av dig till våra diakonala medarbetare Maria Byström, tel 070-182 79 92, eller Camilla Tuohima, tel 070-654 06 99. Du kan också mejla info@betlehemskyrkan.net