Trygghetsläge – uppdatering 4/4

Betlehemskyrkans samrådsgrupp på grund av coronavirus har beslutat att gudstjänst i trygghetsläge firas på palmsöndagen 5 april och påskdagen 12 april. Vi tycker det är angeläget att hålla kyrkan öppen under årets viktigaste högtid. Däremot blir det inga gemensamma påskgudstjänster tillsammans med EFS-kyrkan och Elimkyrkan. Vi hoppas att den ekumeniska korsvandringen kan genomföras på långfredag 10 april kl 09.00 med samling på Stora torget. Efter vandringen hålls kyrkan öppen för andakt och bön.

Samrådsgruppen har videomöten minst en gång per vecka och tar fortlöpande ställning till direktiv från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Gruppen utgörs av styrelsens presidium och personalen. På sidan Trygghetsläge finns mer information. Ändringar i programmet läggs upp i kalendern.

Vi vill att Betlehemskyrkan ska vara en trygg plats i en orolig tid!